Kristi Offer

Kristi offer tar bort synden

Loven inneholder bare en skygge av alt det gode som skulle komme, ikke det sanne bildet av tingene.
Hvert år bæres det fram offer som stadig er de samme, men med disse makter ikke loven å gjøre dem som ofrer, fullkomne. Ellers hadde de vel holdt opp med å bære fram offer?
For hvis de som deltar i gudstjenesten, var blitt renset én gang for alle, ville de ikke lenger ha noen bevissthet om synd. Men ofrene er hvert år en påminning om synd.For blodet av okser og bukker kan umulig ta bort synder. Derfor sier Kristus når han kommer inn i verden: Slaktoffer og offergave ville du ikke ha, men en kropp gjorde du i stand til meg;
brennoffer og syndoffer hadde du ingen glede i. Da sa jeg: Se, her kommer jeg for å gjøre din vilje, Gud. I bokrullen er det skrevet om meg.
Først sier han: Slaktoffer og offergaver, brennoffer og syndoffer ville du ikke ha og hadde du ikke glede i, enda det er slike offer som bæres fram etter loven.Deretter sier han: Se, her kommer jeg for å gjøre din vilje. Han opphever det første for å la det andre gjelde. I kraft av denne viljen er vi blitt helliget ved at Jesu Kristi kropp ble båret fram som offer én gang for alle. Alle prester står daglig og gjør tjeneste og bærer gang på gang fram de samme ofrene, som aldri kan ta bort synder. Men Jesus har for alltid båret fram et eneste offer for synder og satt seg ved Guds høyre hånd. Nå venter han bare på at hans fiender skal bli lagt som skammel for føttene hans. For ved en eneste offergave har han for alltid gjort dem som helliges, fullkomne. Også Den hellige ånd vitner for oss om dette. For først sier han: Dette er pakten jeg vil slutte med dem i dager som kommer, sier Herren: Jeg vil legge mine lovbud i deres hjerte og skrive dem i deres sinn. Og så: Jeg vil ikke lenger huske syndene deres og all deres urett. Men der det er tilgivelse for syndene, trengs det ikke lenger noe offer for synd. Heb.101,18.

 Korset er tomt, Jesus lever,
Ved korset er der frelse, iJesus,
Ved korset er renselse, i Jesu blod.
I Jesus Kristus har vi fått tilgivelse og evig liv, Amen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

jesuselskerdeg777

jesuselskerdeg777

47, Bergen

Jeg er en kvinne i 40 års alderen. Som elsker Jesus, og livet med mann og 2 hunder. Liker å bake og skrive om forskjellig, interiør er topp. Leser en del, og Boka jeg prøver å lese mest er Bibelen! Hver dag kjenner jeg Guds godhet og kjærlighet som jeg prøver og formidle til alle jeg møter, det er av fri vilje, det er ikke tvang hos Gud, jeg er fri ved Jesus Kristus, alt mitt ligger i glemselens hav. Alt er blitt nytt i Jesu navn <3

Kategorier

Arkiv

hits